Diman Arcana'dan Dikkat Çeken Sema Ogeday Gerginlik Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı Survivor analizleri paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sema ile Ogeday arasında yaşanan gerilim ile ilgili yorumuyla olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor analizleri paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sema ile Ogeday arasında yaşanan gerilim ile ilgili yorumuyla olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sema ile Ogeday arasında yaşanan gerilim ile ilgili yorumuyla olay oldu. 

 

Haklı tarafı aramaya gerek kalmadı!

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor analizleri paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sema ile Ogeday arasında yaşanan gerilim ile ilgili yorumuyla olay oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sema Ogeday gerginliği için "Fragmanda gösterilen Sema - Ogeday tartışmasında haklı tarafı aramaya gerek kalmadı. Sema zaten “Biz de siz oynarken kikirdersek laf edersiniz.” diyerek Ogeday’ın haklılığını dakikalar öncesinden göstermiş oldu." ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

diman arcana dan sema ogeday gerginligi icin olay yorum