Diman Arcana'dan Dikkat Çeken Survivor Gonca Kakar Yorumu! Bu Survivor Böyle!

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumları ve kulis haberleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2021 yarışmacılarından Gonca Kakar hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumları ve kulis haberleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2021 yarışmacılarından Gonca Kakar hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2021 yarışmacılarından Gonca Kakar hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Bu Survivor her akıllıyı deli ediyor cidden!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Televizyonu her açtığımda Gonca’nın ya ağladığını ya da herhangi bir tartışma içinde olduğunu görüyorum. Bu Survivor her akıllıyı deli ediyor cidden.. " ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

gonca kakar survivor2021