Diman Arcana'dan Gökhan Keser'in Performansı İle İlgili Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Belki de Gökhan gitmeli!

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bilmiyorum, belki de bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. Bugüne dek Gökhan’ın bir noktada zinciri kırabileceğine inananlardandım fakat bu noktadan sonra, 3 ay geride kalmışken durum değişmiyorsa belki de Gökhan ve Kırmızılar için en iyisi Gökhan’ın gitmesidir." ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

diman arcana dan gokhan keser in performansi ile ilgili olay yorum