Diman Arcana'dan Gönüllüler Takımı'nın Telefonlu Görüntüleri İçin Gösterilen Tepkilere Cevap! İhlal Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ve Berkan Karabulut'un telefonlu görüntüleri için gösterilen tepkilere cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ve Berkan Karabulut'un telefonlu görüntüleri için gösterilen tepkilere cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ve Berkan Karabulut'un telefonlu görüntüleri için gösterilen tepkilere cevap verdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ve Berkan Karabulut'un telefonlu görüntüleri için gösterilen tepkilere cevap verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gönüllüler Takımı'nın telefonlu görüntüleri için "Uzak mesafe ödüllerini kazananlar için çekime yanlarında götürülen ekibe ek olarak her zaman yarışmacıların yanında dışarıdan bilgi almayı önlemek amacıyla eleman bulundurulur. Mavi Takım hakkında iddialar doğru değil, iletişim ihlali gibi bir durum yokmuş.. Ödülden gösterilen görüntülerde yarışmacıların kollarına takmış oldukları akıllı saatler de ödülü finanse eden sponsora ait, tamamıyla reklam amacıyla takılan saatler, muhtemelen ödül açıklandığında da durumu fark edebilirsiniz" ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

diman arcana dan gonulluler takiminin tartisilan telefonlu goruntuleri icin aciklama