Diman Arcana'dan Olay Batuhan Karacakaya Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Diman Arcana 4. ödül oyunu sonrası Batuhan Karacakaya'nın sözleri sonrası çocuk olarak nitelendirilmesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Diman Arcana 4. ödül oyunu sonrası Batuhan Karacakaya'nın sözleri sonrası çocuk olarak nitelendirilmesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Diman Arcana 4. ödül oyunu sonrası Batuhan Karacakaya'nın sözleri sonrası çocuk olarak nitelendirilmesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Batuhan'ı küçültmeye çalışmaları ironik bir durum!

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Diman Arcana 4. ödül oyunu sonrası Batuhan Karacakaya'nın sözleri sonrası çocuk olarak nitelendirilmesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Batuhan’ın birçok fikrini belirttikten sonra “çocuk” damgası yemesi can sıkıcı olmaya başladı; yaptığı eleştirileri dikkate alacaklarına Batuhan’ı küçültmeye çalışmaları ironik bir durum" ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

diman arcana dan olay batuhan karacakaya yorumu