Diman Arcana'dan Survivor 2022'de Evrim Keklik Yorumu!

Diman Arcana Survivor All Star 2022'de Evrim Keklik ile ilgili neler söyledi? Twitter'da ve Instagram'da Survivor All Star 2022 ile ilgili dikkat çeken analizler yapan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana Evrim Keklik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Diman Arcana Survivor All Star 2022'de Evrim Keklik ile ilgili neler söyledi? Twitter'da ve Instagram'da Survivor All Star 2022 ile ilgili dikkat çeken analizler yapan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana Evrim Keklik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana Evrim Keklik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Diman Arcana Survivor All Star 2022'de Evrim Keklik ile ilgili neler söyledi? 

 

Evrim Keklikler bugün oynanan dokunulmazlık oyununda ilk seçim hakkını kullanarak Gizem'i seçen sonrasında kaybettiği için eleştirilen Evrim Keklik konseyde bu adaletsizlik hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından Evrim Keklik'in seçim adaletsizliği hakkındaki konuşması için "Evrim’in kadınlardaki seçim adaletsizliğine değinmesi çok iyi oldu, umarım istatistik peşinde koşma olayı iki takımdaki isimler için de sona erer de eşit güçteki yarışmacıların mücadelelerini daha çok izleriz." ifadelerini kullanan Diman Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;

 

diman arcana dan evrim keklik yorumu ne dedi