Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan 15 Temmuz'da FETÖ İle Mücadele Mesajı! Dar Etmeye Devam Edeceğiz!

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 15 Temmuz'da yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 15 Temmuz'da yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 15 Temmuz'da yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

NTV'de yer alan habere göre; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan FETÖ ile mücadeleye ilişkin mesajlar verdi. Örgütün birçok ülkedeki faaliyetlerini durdurulduğunu söyleyen Fidan, "Yeni dönemde de dünyayı FETÖ'ye dar etmeye devam edeceğiz."  dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'da düzenlenen 56. ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda konuştu. 

 

Fidan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

 

"Milletimiz ülkemizi bir avuç teröriste ve haine çiğnetmemeye ant içti. Aralarında dava ve yol arkadaşlarımızın da bulunduğu 251 vatandaşımız vatan yolunda son nefeslerini verdiler. FETÖ terör örgütü ile mücadele devletimizin en öncelikli görevlerinden biridir. Gerçek yüzlerini görenlere karşı her türlü kumpası kurdular. Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimize boyun eğdirmeye çalıştılar. Milletimiz bu terör örgütünü tarihin çöplüğüne attı. Zemin buldukları ülkelerdeki faaliyetlerini sona erdirdik. Birçok ülkede faaliyet gösteren oluşumların kapatılmasını sağladı. Yeni dönemde de dünyayı FETÖ'ye dar etmeye devam edeceğiz." 



Etiketler: