Diyarbakır'da Enkaz Altından 2 Yaralı Vatandaş Kurtarıldı!

Diyarbakır'da meydana gelen depremde, Yenişehir'de yer alan 12 katlı 29 dairelik bir binanın enkazında sıkışan iki yaralı vatandaş arama kurtarma ekiplerinin gayretleri ile kurtarıldı. 

 

Diyarbakır'da meydana gelen depremde, Yenişehir'de yer alan 12 katlı 29 dairelik bir binanın enkazında sıkışan iki yaralı vatandaş arama kurtarma ekiplerinin gayretleri ile kurtarıldı. Diyarbakır'da meydana gelen depremde, Yenişehir'de yer alan 12 katlı 29 dairelik bir binanın enkazında sıkışan iki yaralı vatandaş arama kurtarma ekiplerinin gayretleri ile kurtarıldı. 

 

diyarbakir da 2 kisi enkaz altindan kurtarildi

 

2 yaralı göçük altından kurtarıldı!

 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremin vurduğu kentlerden Diyarbakır'da, yerle bir olan 12 katlı bir binadan iki kişi yaralı olarak çıkarıldı. Yenişehir ilçesindeki kurtarma anlarına, NTV ekibinden Nizamettin Kaplan ve kameraman Seyfettin Ay tanıklık etti.

 

NTV ekibinden Nizamettin Kaplan’ın haberine göre Diyarbakır’da Yenişehir’de bulunan 12 katlı 29 daireden oluşan bir binanın enkazında bulunan 2 vatandaş yaralı olarak kurtarılırken, bu anlara canlı yayında tanıklık edildi.