Diyarbakır'da Muhtar Adayı Olan Simurg Sarsılmaz Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı! 'Ölüm Tehdidi Alıyorum!'

Diyarbakır'da muhtar adayı olarak sosyal medyada gündem olan Simurg Sarsılmaz yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini açıklarken ölüm tehdidi aldığını söyledi. 

 

Diyarbakır'da muhtar adayı olarak sosyal medyada gündem olan Simurg Sarsılmaz yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini açıklarken ölüm tehdidi aldığını söyledi.  Sosyal medyada gündem olan Simurg Sarsılmaz Diyarbakır'da Kaynartepe Mahallesi muhtar adaylığını açıklamıştı. Ölüm tehditleri aldığını söyleyen Simurg adaylıktan çekildi. Sosyal medyada gündem olan Simurg Sarsılmaz Diyarbakır'da Kaynartepe Mahallesi muhtar adaylığını açıklamıştı. 4 erkek adaya karşı yarışacak olan Sarsılmaz'a birçok kişiden destek de gelmişti.

 

Amida Haber’e konuşan Sarsılmaz adaylık haberleri sonrası ölüm tehditleri aldığını belirterek, muhtar adayı olmaktan vazgeçtiğini söyledi.

 

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM”

 

Sarsılmaz tehditler için suç duyurusuna bulunacağını belirterek “Ben doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Dün afiş çalışmalarını bitirip, bugün çalışmalara başlayacaktım. Ancak çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Şuan psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacağım” ifadelerini kullandı.