Doğa Nurşen Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Doğa Nurşen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Doğa Nurşen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Doğa Nurşen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Doğa Nurşen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Doğa Nurşen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Doğa Nurşen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Doğa Nurşen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

doga nursen kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Doğa Nurşen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Doğa Nurşen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Doğa Nurşen eğitimini Amerika'da Berklee College of Music'te devam ettirmektedir. 18 yaşındaki sosyal medya fenomeni arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok sevmektedir. Yaşamını Boston ve İstanbul'da sürdürmektedir. Tiktok'ta yayınladığı müzik videolarıyla dikkat çekmektedir. Sık sık arkadaşlarıyla paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeni güzelliği ve dövmeleriyle dikkat çekmektedir. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin övgüsünü alan sosyal medya fenomeni bir kedi beslemektedir. Instagram'da 84.1K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni TikTok'ta ise 235K takipçiye sahiptir.