Doğa Rutkay Babasının Tiyatrolar Gününü Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasının Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasının Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasının Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.

 

Tiyatro bekçisi benim babam! 

 

Doğa Rutkay, babasının tiyatrolar gününü yaptığı paylaşım ile kutladı. “İlkokul birinci sınıfta iken öğretmenim sınıfta sormuş ,tek tek “babanız ne iş yapıyor? “ diye ben el kaldırıp izin istemişim ayağa kalkıp “benim babam tiyatroda bekçilik yapıyor demişim”! Tiyatro bekçisi benim babam! Çünkü doğduğum 40 günlük olduğum gün beni sahneye çıkarmışlar sahne tozu yutsun demişler! Öyle de oldu Babam sayesinde ,Ankara Sanat Tiyatrosu sahnesinde büyüdüm,babam sayesinde mesleğimi sevgiyle tutkuyla emekle merakla ve büyük bir iştahla yapmayı öğrendim...Öncelikle bana bu nefesi veren babama ve bende emeği olan, buraya isimlerini sığdıramayacağım tüm tiyatro emekçilerinin gününü kutlarım... Bizi eğiten tüm konservatuvar hocalarımın , tüm sınıf arkadaşlarımın ve aynı sahneyi paylaştığım değerli rol arkadaşlarımın, hayranlıkla izledğim meslekdaşlarımın ve tiyatroya emek veren tüm emekçilerin günü kutlu olsun"

 

doga rutkay babasinin tiyatrolar gununu kutladi