Doğa Rutkay'dan Adil Gür'ün Ruslarla İlgili İfadelerine Tepki!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Adil Gür'ün bir televizyon programında Ruslarla ilgili yaptığı dostluk açıklamasına tepki gösterdi.  

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Adil Gür'ün bir televizyon programında Ruslarla ilgili yaptığı dostluk açıklamasına tepki gösterdi.  Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada dün bir TV programına yorumcu olarak katılan araştırmacı Adil Gür'ün ruslarla ilgili "Ayıdan post Rustan dost olmaz. Rustan siyasi anlamda bir dost olmaz ama tüm kadınlardan özür dileyerek söylüyorum başka türlü bir dost olur" sözlerine tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Adil Gür'e tepki gösteren ünlü oyuncu "Koca adam çıkıyor memleketin ekranına “rus dost” açıklaması yapıyor!olacak iş mi? kadına saygı sevgi derken, ahlak edep mühim derken,gençlere iyi doğru örnekler vermek lazım derken! aklım almıyor bu “edepsizliğin özgürlüğünü”???" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada kullanıcılardan yoğun destek gördü. 

 

İşte Doğa Rutkay'ın o açıklaması;