Doğa Rutkay'dan Murat Övüç Hakkında Çok Sert Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadınlar hakkında skandal ifadeler kullanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında çok sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadınlar hakkında skandal ifadeler kullanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadınlar hakkında skandal ifadeler kullanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında çok sert sözler söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Murat Övüç için "Şiddet gören kadınlar için “tutun dilinizi vır vır vır zır zır zır” filan diyor!! Daha da yorum yapamayacak kadar hassas ve gerginim." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;