Doğa Rutkay'dan Önemli Mehmet Gürhan Değerlendirmesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı değerlendirmede önceki gün soğuktan donmaması için otobüse aldığı sokak köpeği ile takdir toplayan İETT şoförü Mehmet Gürhan ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı değerlendirmede önceki gün soğuktan donmaması için otobüse aldığı sokak köpeği ile takdir toplayan İETT şoförü Mehmet Gürhan ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde Twitter üzerinden yaptığı gündem değerlendirmeleri ile dikkat çeken ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından bu kez önceki gün soğuktan donmaması için otobüse aldığı sokak köpeği ile takdir toplayan İETT şoförü Mehmet Gürhan ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Mehmet Gürhan için "Nasıl kıymetli nasıl nadir oldu toplumumuzda böylesine küçücük bir iyiliği bile yapanları kahraman ilan edip ana habere çıkarıyoruz.Öylesine muhtacız yani iyi huylu insanlara...Bana kalsa heykeli de dikilsin! Ama gitgide halimiz vah ki ne vah.." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte Doğa Rutkay'ın o paylaşımı;