Doğa Rutkay'dan Rooney'nin Ronaldo ve Messi Kıyaslamasına Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Waayne Rooney'nin Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkındaki düşüncelerine yorum yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Waayne Rooney'nin Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkındaki düşüncelerine yorum yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Waayne Rooney'nin Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkındaki düşüncelerine yorum yaptı.

 

Twitter sayfasından Wayne Rooney'nin Messi ve Ronaldo ile ilgili "Wayne Rooney: "Cristiano Ronaldo yakın arkadaşım fakat Messi daha iyi. Cristiano Ronaldo ceza sahasında acımasızdır, Messi ise gol atmadan önce size işkence etmeyi sever. İkisi de attıkları gollerle bu oyunu çok değiştirdi bir daha asla böyle oyuncular gelmeyecek." ifadelerine yorum yapan Rutkay "Çok sıkı tarifler" dedi. 

 

İşte o paylaşım;