Doğa Rutkay İkizlerinin Doğum Günlerini Duygusal Satırlarla Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay için duygusal satırlar kaleme alarak doğum günlerini kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay için duygusal satırlar kaleme alarak doğum günlerini kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay için duygusal satırlar kaleme alarak doğum günlerini kutladı. 

 

Doğa Rutkay ikizleri Piraye ve Rutkay’ın doğum gününü paylaştığı bu fotoğrafın altına yazdığı “Evlatlar bugün üç yaşında oluyor. O günü her düşündüğümde, ben bu işin altından nasıl kalkacağım diyordum! Bu ikisi nereden çıktı? Bilgim yetecek mi? Tecrübem yok! Okuduklarım yetecek mi? Sabrım var mı? Aynı anda nasıl emziricem, nasıl yedireceğim, nasıl yıkıyacağım? Sevgim ilgim aynı anda ikisine de yetecek mi? Beni severler mi acaba? Şimdi bakıyorum da… Allah sabrını da veriyor o tarifsiz deli gücünü de! Sanki bir hazır kodla aldım kucağıma, o gündür de sanki bitmeyen bir pilli bebek gibi peşlerinden koşuyorum! Düşünmekten çok, o an her konuda eyleme geçmek işe yarıyor! Korkmadan, tereddüt etmeden “yürü ya kulum” dedikçe açılıyor sayfalar.. Piraye ve Rutkay Kerim başıma gelen en güzel şeylersiniz! Babanızla birlikte tabii Ananız aslan gibi arkanızda! Özgür olun, çılgın olun, meraklı olun, iştahlı olun! Ben gerisini hallederim İyi ki doğdunuz ” notuyla kutladı. 

 

doga rutkay ikizlerin dogum gununu kutladi