Doğa Rutkay'ın Paylaşımı Tepki Çekti!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Doğa Rutkay Kamal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda reklam yaptığı gerekçesiyle tepki çekti. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Doğa Rutkay Kamal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda reklam yaptığı gerekçesiyle tepki çekti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğa Rutkay Kamal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda reklam yaptığı gerekçesiyle tepki çekti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Çocukluğumdan beri pek çok anımın koku hafızası ile aklımda kaldığını fark ediyorum. Bu fotoğraf mesela çocukluğum geçtiği Çeşme’de çekildi ve o gün ilk kez bahçede annemle çiçek ekmiştim. Le Petit Marseillais organik greyfurt ve kekik içeren duş jelini kokladığım an çocukluğuma gittim. Evde kaldığımız günlerde arada eski fotoğrafları karıştırmak ve rahatlamak için duşa girmek en iyi gelen şeyler. Bunu yaparken vegan formülü, doğada ayrışabilen içerikleri ve %100 geri dönüştürülebilen ambalajlarıyla Le Petit Marseillais Güneşli Bahçeler duş jellerini kullanarak doğaya verdiğimiz zararı en aza indirebiliriz. Kendimizi duşa atıp mis kokularla biraz olsun rahatlama zamanı!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun tepki yorumu aldı. 

 

Bu nedir reklam mı? 

 

Doğa Rutkay Kamal'ın Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir markanın ürünlerini tanıtması hayranlarını üzerken bir takipçisi "Bu nedir reklam mı?" yorumunda bulundu. Bir diğer takipçisi ise "Reklam yaptığınızda hayal kırıklığı yaşıyorum. Uzaklaşıyorum" ifadelerini kullanırken bu tepkiler karşısında Doğa Rutkay Kamal ise "Sevdiğim beğendiğim ürünleri paylaşmayı seviyorum" diyerek kendine savundu. 

 

İşte o paylaşım;