Doğan Kabak Mazda MX5'in 30.Yıl Özel Serisini Test Etti!

Youtube'da yayınladığı araba içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Doğan Kabak, yayınladığı videosunda dünyanın en çok satan cabrio arabası Mazda MX5'in 30. yıl özel serisini babası ile birlikte kullanırken, araç ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı araba içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Doğan Kabak, yayınladığı videosunda dünyanın en çok satan cabrio arabası Mazda MX5'in 30. yıl özel serisini babası ile birlikte kullanırken, araç ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle dikkat çeken ve gündem yaratan ünlü Youtuber yayınladığı videosunda dünyanın en çok satan cabrio arabası Mazda MX5'in 30.yıl özel serisini babası ile birlikte kullandı. 

 

Yayınladığı videosunda Mazda MX5'in 30. yıl özel serisini babası ile birlikte kullanan ünlü Youtuber araç ile ilgili deneyimlerini ve düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.