Doğu Demirkol'dan Dikkat Çeken Ayşe Kırca Açıklaması! Ayşe Bize Miras!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol ile aşk yaşadığı sevgilisi Ayşe Kırca önceki gün Bebek'te objektiflere yansırken yaptıkları açıklama ile gündem oldular.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol ile aşk yaşadığı sevgilisi Ayşe Kırca önceki gün Bebek'te objektiflere yansırken yaptıkları açıklama ile gündem oldular. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol ile aşk yaşadığı sevgilisi Ayşe Kırca önceki gün Bebek'te objektiflere yansırken yaptıkları açıklama ile gündem oldular.

 

Ayşe bize miras!

 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Oyuncu Doğu Demirkol Oya Başar ile Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşamaya başladı. Yaklaşık bir aydır aşk yaşayan Doğu Demirkol, önceki gece Bebek'teydi. Yürüyüş yaparken gazetecileri gören Demirkol ve sevgilisi, "Acelemiz var. Ayşe Hanım değerli bir insan. Levent Kırca'mızın bize mirası" dedi. İkilinin aşk yaşadıkları Berlerbeyi'nde yemek yemeye gittikleri restoranın paylaştığı fotoğrafla ortaya çıkmıştı. Demirkol ile Kırca'nın bir aydır birlikte oldukları öğrenilmişti. İkili önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Yürüyüş yaparken gazetecileri gören Demirkol ve sevgilisi, "Acelemiz var. Ayşe Hanım değerli bir insan. Levent Kırca'mızın bize mirası. Her şey yolunda, güzel, çok tatlı" diyerek aşk soruları hakkında çok konuşmadı. Yeni bir proje hazırlığında olan Demirkol, "Hazırlığımız devam ediyor. Harika bir proje geliyor. Bekleyenleri üzmeyeceğim" dedi. Doğu Demirkol ve Ayşe Kırca daha sonra hızlıca oradan ayrıldı.