Doğu Demirkol Genç Bir Bayanla Yakalandı! Seren Serengil'den Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerdeki başarısıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, önceki gün bir mekan çıkışı genç bir bayan ile yakalanırken, Söylemezsem Olmaz programında konuyu değerlendiren yorumculardan Seren Serengil'in o anlar için yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerdeki başarısıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, önceki gün bir mekan çıkışı genç bir bayan ile yakalanırken, Söylemezsem Olmaz programında konuyu değerlendiren yorumculardan Seren Serengil'in o anlar için yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, önceki gün bir mekan çıkışı genç bir bayan ile yakalanırken, Söylemezsem Olmaz programında konuyu değerlendiren yorumculardan Seren Serengil'in o anlar için yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.

 

seren serengil dogu demirkol un genc bir bayan ile yakalandigi anlari yorumladi aceba evli mi

 

Aceba evli mi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerdeki başarısıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, önceki gün bir mekan çıkışı genç bir bayan ile yakalanırken, Söylemezsem Olmaz programında konuyu değerlendiren yorumculardan Seren Serengil'in o anlar için yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol, bir mekân çıkışında hiç beklemediği anda genç bir kadınla kol kola görüntülendi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının muhabirlerine yakalanan Demirkol'un yanındaki kadın, muhabirleri fark ettiği an oyuncunun kolundan çıkarak koşar adım mekâna geri döndü. Demirkol ise muhabirlere yaptığı açıklamada "sadece arkadaşız" dedi. Programın yorumcularından Seren Serengil ise bomba bir yorumda bulundu. Serengil, "Kızın kaçtığını görünce acaba evli mi dedim, başkasıyla beraber mi dedim. Şüphelendim" dedi.



Etiketler: