Dominik'te Bir Gün Geçirmek!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda bu kez Dominik Cumhuriyeti'nde TV8'de yayınlanan Survivor Exatlon Challenge yarışmasında neler yaşandığını anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda bu kez Dominik Cumhuriyeti'nde TV8'de yayınlanan Survivor Exatlon Challenge yarışmasında neler yaşandığını anlattı. Son dönemde yayınladığı videolarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Orkun Işıtmak yeni yayınladığı videosunda TV8'de yayınlanan Survivor Exatlon Challenge için gittiği Dominik Cumhuriyeti'nde geçirdiği bir günde yaşananları anlattı. 

 

Yayınladığı videosunda TV8'de yayınlanan Survivor Exatlon Challenge için gittiği Dominik Cumhuriyeti'nde geçirdiği bir günde yaşananları anlatan ünlü Youtuber bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ilgi çeken ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden tam not aldı. 

 

İşte Orkun Işıtmak'ın o videosu;