Doris Hofer'den Evde Antrenman Önerileri!

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Doris Hofer, ya da namı diğer Squatgirl, yayınladığı videosunda evde uygulanabilecek antrenman tekniği ile ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Doris Hofer, ya da namı diğer Squatgirl, yayınladığı videosunda evde uygulanabilecek antrenman tekniği ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Doris Hofer, ya da namı diğer Squatgirl, yayınladığı videosunda evde uygulanabilecek antrenman tekniği ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda evde uygulanabilecek antrenman tekniği ile ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni evde 2500 adım attıran basit antrenman programıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.