Doya Doya Moda'da Gamze Taşkın'ın Gülşah Saraçoğlu'na Verdiği Tepki Sosyal Medyada Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'da heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, yarışmacı Gamze Taşkın'ın jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'na verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'da heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, yarışmacı Gamze Taşkın'ın jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'na verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.  Son dönemde yaptığı açıklamalarla gemiş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren yarışmacı Gamze Taşkın'ın jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'na verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.  

 

Gamze Taşkın'ın stüdyoyu terk ederken söyledikleri sosyal medyada gündem oldu! 

 

Doya Doya Moda'nın bugün yayınlanan bölümünde jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu ile yarışmacı Gamze Taşkın arasında yaşananlar gündeme damga vurdu. Gülşah Saraçoğlu'nun "Hayırdır!" şeklindeki çıkışına "Ben bir şey demedim ki" şeklinde yanıt veren Taşkın sonrasında Gülşah Saraçoğlu'nun "Anlamıyorsun çünkü" şeklindeki çıkışına verdiği şok yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. "Anlamıyorsun çünkü" diyen Gülşah Saraçoğlu'na "Burada olduğumuz için zaten bu tavırları yiyip yutuyoruz. Ben normalde bu tavırları yutmam da zaten!" şeklinde yanıt verirken "Ne diyon sen? Haddini bil çünkü hiçbir şey bilmiyorsun" diyen Saraçoğlu'na "Tamam o zaman şöyle yapalım. Siz konuşun ben gidiyorum" diyerek stüdyoyu terk eden Gamze Taşkın sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte gündeme damga vuran o anlar;