Dua Lipa Mahkemelik Oldu! Peki Sebebi Ne? İşte Nedeni!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Kosova asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz yıllarda seslendirdiği bir şarkı yüzünden mahkemelik oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Kosova asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz yıllarda seslendirdiği bir şarkı yüzünden mahkemelik oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Kosova asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz yıllarda seslendirdiği bir şarkı yüzünden mahkemelik oldu. 

 

Mahkemelik oldu!

 

İngiliz şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz yıllarda yayınladığı şarkısı Levitating yüzünden mahkemelik oldu. Artikal Sound System grubu, Lipa'nın şarkısının, kendilerinin 2017'de yayınladıkları Live Your Life'a çok benzediğini iddia etti. Los Angeles Federal Mahkemesi'ne başvurarak şikayette bulunan grup, Lipa'nın şirketi Warner Record'u da sanık olarak seçti. Grup zararlarına ek olarak Levitating şarkısından da kâr talep etti. Levitating şarkısı Spotify'da 446 milyon kez dinlenerek rekor kırmıştı. 

 

dua lipa seslendirdigi bir sarki yuzunden mahkemelik oldu



Etiketler: