Dua Lipa Oyuncu Oldu! Henry Cavill İle Aynı Filmde Rol Aldı!

Şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Dua Lipa ilk oyunculuk deneyimini sergilediği "Argylle" daha çok ses getirecek gibi görünüyor.

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Dua Lipa'nın ilk oyunculuk deneyimini sergilediği "Argylle" filmi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Şarkıcılık kariyeriyle bilinen Lipa'nın nasıl bir oyunculuk sergileyeceği ise merak konusu oldu. Don't Start Now", "Physical" ve "Levitating" gibi şarkılarla tanınan İngiliz şarkıcı Dua Lipa, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 28 yaşındaki Lipa, bu günlerde yeni şarkıısı "Training Season"ı yayınlamaya hazırlansa da ilk oyunculuk deneyimini sergilediği "Argylle" daha çok ses getirecek gibi görünüyor. Şarkıcı, Superman rolüyle akıllarda yer eden İngiliz oyuncu Henry Cavill ile Argylle filminde rol aldı. Lipa'nın nasıl bir karakter canlandıracağı ise merak konusu. Film 2 Şubat'ta vizyona girecek. Filmin Londra prömiyerine katılan Lipa, kızıl saçlarıyla uyumlu bordo elbisesiyle (Gucci) gecenin yıldızı oldu. Lipa, daha önce "Dance The Night Away" şarkısını hazırladığı Barbie filminde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

 

ARGYLLE KONUSU

 

Dünyayı dolaşan casus Argylle'ın ABD, Londra ve diğer egzotik yerlerdeki maceralarını konu alan filmde Henry Cavill başrolde yer alıyor.

 

ARGYLLE KADRO
 

Yönetmen koltuğunda Matthew Vaughn'un oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena, Ariana DeBose ve Samuel L. Jackson yer alıyor.