Dudak Maskesi Nedir? Ne İşe Yarar?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de dudaktır. Güzelliğe önem veren kadınlarda dudak maskesi kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği dudak maskesi sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Dudak maskesi, dudaklara uygulanan ve dudak sorunlarını gideren besleyici, nemlendirici, dolgunlaştırıcı ve canlandırıcı karışımlardır. Ev yapımı dudak maskeleriyle büyülü dudaklara sahip olmak son derece kolaydır. Dudak maskesinin pek çok çeşidi bulunur.

 

Dudak maskesi ne işe yarar? 

 

Dudak bakım maskesine işe yarar sorusuna yanıt olarak dudakların yenilenmesini, beslenmesini ve canlanmasını sağlayan özellikler taşıdığı söylenebilir. İçeriği itibariyle kurumuş ve çatlamış sağlıksız dudakların dolgun ve yumuşak görünümde olmasını sağlamaktadır.

 

Dudak maskesi nasıl uygulanır?

 

Bal ve zeytin yağını bir kapta karıştırın ve temiz bir diş fırçası yardımıyla dudaklarınıza hafif peeling yaparak uygulayın. Bu maske dudaklarınızı ihtiyacı olan canlılığı vererek besleyecek ve aynı zamanda dolgun bir görünüme kavuşturacaktır.

 

Dudak maskesi yıkanır mı?

 

Dudak maskesinin tereyağı dokusuı, badem yağı, jojoba yağı ve E vitamini gibi değerli bileşenlerle dudakları pürüzsüzce besler. Uygulama: Maskeyi temizlenmiş ve soyulmuş dudaklara uygulayın ve tamamen emilmesine izin verin. Maskenin yıkanmasına gerek yoktur.

 

Dudak maskesi ne kadar bekletilir?

 

Protein açısından oldukça zengin. Dudağınızı temizleyin ve kurulayın,maskeyi dudağınıza yapıştırın ve 10~15 dakika bekletin. Sonra maskeyi çıkarın ve parmaklarınızla dudağınıza masaj yapın.



Etiketler: