Dudaklarıyla Ünlü Fenomen Vienna Würstel'ten Şoke Eden Açıklama! 'Dudaklarım Yeterince Büyük Değil!

İspanya'da yaşayan dudaklarıyla ünlü sosyal medya fenomeni Vienna Würstel yaptığı şoke eden açıklamasında dudaklarının yeterince büyük olmadığını söyledi. 

 

HaberGlobal'de yer alan habere göre; Büyük dudaklarıyla sosyal medyada dikkat çeken Vienna Würstel, görünüşü ile gündemden düşmüyor. Genç kadın olumsuz yorumlara ve takipçilerinden gelen uyarılara rağmen gelecekte dudaklarını daha fazla büyütmek istediğini söylüyor.

 

dudaklariyla unlu fenomen vienna wurstel den dikkat ceken aciklama dudaklarim yeterince buyuk degil

 

Dudaklarım yeterince büyük değil!

 

İspanya'nın Mallorca kentinde yaşayan Vienna Würstel, görünüşü ile sosyal medyada dikkat çeken isimlerden. Şu anda dudaklarında 30 ml dolgu bulunan Vienna, gelecekte daha da fazlasını yaptırmak istediğini söylüyor. Genç kadın, "Dudaklarım yeterince büyük değil. Gerçekten çok daha büyük dudaklar diliyorum ve bunun için sabırsızlanıyorum" diyor. Vienna, kendisini insandan çok dudak olarak adlandırdığını ifade ediyor. İçerik üretici her ne kadar dudaklarının görünümünden memnun olsa da, bu durumun günlük yaşantısındaki bazı işleri daha zor bir hale getirdiğini belirtiyor. Bu dudakları ile nasıl yiyip içtiğine dair sorulara ise zor olduğunu söyleyerek cevap veriyor.