Dünya Enner Valencia'yı Konuşuyor! İşte Dünya Basınında Enner Valencia İle İlgili Yorumlar!

Dünya Kupası ilk maçında Katar karşısında muhteşem bir performans ortaya koyan Ekvator Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Enner Valencia ile ilgili dünya basınında maç sonrası bir çok övgü dile getirildi. 

 

Dünya Kupası ilk maçında Katar karşısında muhteşem bir performans ortaya koyan Ekvator Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Enner Valencia ile ilgili dünya basınında maç sonrası bir çok övgü dile getirildi. Dünya Kupası ilk maçında Katar karşısında muhteşem bir performans ortaya koyan Ekvator Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Enner Valencia ile ilgili dünya basınında maç sonrası bir çok övgü dile getirildi. 

 

Sözcü gazetesinden İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Dünya Kupası ilk maçında attığı gollerle Katar karşısında ülkesini galibiyete taşıyan Enner Valencia, Fenerbahçe'de başladı, Ekvador'da devam ediyor. Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar'ı 2-0 yenen Ekvador'u sırtlayan isim, Enner Valencia oldu. Güney Amerika takımının kaptanlığını yapan 33 yaşındaki forvet, attığı gollerle tüm dünyanın ilgisini çekti.

 

İşte Enner Valencia ile ilgili dünya basınında çıkan haberlerden bazıları;

 

ESPN: Enner Valencia tarih yazdı. Dünya kupalarında en çok gol atan Ekvadorlu futbolcu oldu.

Daily Mail: Her şeyi tek başına yaptı

The Sun: Katar'ı 45 dakikada susturdu

AS: Milli kahraman Enner Valencia.

Marca: Katar'da açılışı Enner Valencia yaptı.

Record: Ekvador, Valencia sayesinde kazandı