Dünyaca Ünlü Kişilerin Elbiseleri Açık Arttırmada Kapışıldı!

Hollywood’da sık sık ünlülerin gardropları açık artırmayla satılıyor. Bunun sonuncu örneği 18 Ocak 2024’te düzenlendi. Audrey Hepburn, Grace Kelly ve Prenses Diana’nın giysileri ve kostümleri yine “Julien’s” müzayede evi tarafından düzenlenen açık artırmada önemli fiyatlarla satıldı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Örneğin, Prenses Diana’nın siyah ve beyaz bir kokteyl elbisesi 325 bin dolara alıcı buldu. 1985’te stilist Catherine Walker tarafından tasarlanan elbise böylece başlangıç fiyatı olan 100 bin doların üç katından fazlasına batılmış oldu.

 

Daha sonra Monaco Prensesi olacak Hollywood yıldızı Grace Kelly’nin 1961’de ABD Başkanı John Fitzgerald Kennedy’nin bir davetinde giydiği Givency tasarımı yeşil bir tayyör 325 bin dolara alıcı buldu.

 

Sarah Jessica Parker’in “Sex and the City” dizisinde giydiği tül bir etek ise 52 bin dolara satıldı. Eteğin başlangıç fiyatı sadece 8 bin dolardı.

 

Audrey Hepburn’un 1970’de oğlu Lucas’ın vaftiz töreninde giydiği Yves Saint-Laurens tasarımı elbisesi 13 bin dolara satıldı.

 

Cher’in 1970’deki Oscar Ödülleri gecesinde giydi Dolce and Gabbana tasarımı olan pul işlemeli pantalonu ise 5 bin 700 dolara meraklısına gitti.

 

Açık artırmada Kim Kardaşyan, Nicole Kidman, Joan Collins, Donna Summer, Whitney Houston ve Lady Gaga’nın elbileri de açık artırmada yer aldı.



Etiketler: