Dünyaca Ünlü Şef Guy Fieri'den Çocuklarına Miras Şartı! Gündem Oldu!

Food Network televizyonunda yaptığı programlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan dünyaca ünlü şef Guy Fieri milyon dolarlık servetini çocuklarına miras bırakmak için şart koştu.

 

20 yıla yakındır Food Network kanalının en büyük ekran yüzü olan dünyaca ünlü şef Guy Fieri, milyon dolarlık servetini çocuklarına miras bırakmak için şart koştu. Ünlü şef, eğer çocukları ve yeğeni bu şartı yerine getirmezse mirasından asla pay alamayacaklarını dile getirdi. 20 yıllık televizyon kariyeri boyunca kendisine adeta bir yemek imparatorluğu kuran dünyaca ünlü şef Guy Fieri, televizyon dünyasının en çok kazanan isimlerinden biri olarak adından söz ettiriyor. 

 

Yıllardır sunduğu sayısız yemek programıyla büyük bir servete sahip olan Fieri, iki oğlunun ve oğullarından asla ayırmadığı yeğenin mirasından faydalanabilmesi için bir şartı yerine getirmelerini mecburi tuttuğunu açıkladı. Ünlü şef, 27 yaşındaki Hunter ve 17 yaşındaki Ryder'ın yanı sıra 2011'de erken yaşta kanserden ölen kız kardeşinin oğlu 22 yaşındaki Jules'u da oğlu gibi görüyor. Mirasını 3 çocuk arasında paylaştırma kararı alan ünlü isim, büyük servetini miras bırakması için çocuklara en az iki diploma almaları şartı koyduğunu ifade etti.

 

Oğullarının iyi birer üniversiteden mezun olduktan sonra bir de master yapmasını ve ileri derecede eğitim almalarını isteyen Fieri, aynı tarifeyi babasının da kendisine uyguladığını oğullarının çok çalışıp eve iki diploma getirmedikleri sürece büyük servetinden pay alamayacaklarını açıkladı. Bu konuda oldukça kararlı olan şefin büyük oğlu Hunter, Fieri Miami Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansını tamamlamak üzereyken yeğeni Jules da Kaliforniya Üniversitesi'nden hukuk diplomasını alıp ikinci diploması için uğraşacak. Net servetinin 70 milyon dolar olduğu bildirilen Fieri, geçtiğimiz kasım ayında Food Network ile 100 milyon dolarlık üç yıllık bir sözleşmeye imza attı.