Dünyada İnsanlar Olmasaydı Hangi Türler Hüküm Sürerdi? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı ilginç bilgilerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Olumlu Bak, yayınladığı videosunda dünyada insanların olmaması durumunda en çok hüküm sürmesi muhtemel türler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç bilgilerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Olumlu Bak, yayınladığı videosunda dünyada insanların olmaması durumunda en çok hüküm sürmesi muhtemel türler hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Olumlu Bak, yayınladığı videosunda dünyada insanların olmaması durumunda en çok hüküm sürmesi muhtemel türler hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda insan türünün ortaya çıkmaması durumunda muhtemelen olacaklar hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "İnsan türü besin zincirinin en tepesindedir! Bu büyük beynimiz ve icat ettiğimiz çok çeşitli aletler sayesinde olmuştur! Peki, insanlar Dünya'da hiç olmasalardı, baskın zeki yaşam formu olarak biz insanların yerini neyin alacağını hiç merak ettiniz mi? Şöyle bir gözünüzde canlandırın: Bir kahve dükkanına giriyorsunuz ve barista bir mirket. Ya da berbere gidiyorsunuz ve bir goril saçınızı kesmeye ve sizinle sohbet etmeye başlıyor Şimdi birdenbire devasa bir uzay gemisinin bu hayvanlar gezegenine insanları bıraktığını hayal edelim! Dev tembel hayvanlarla, kılıç dişli kaplanlarla ve mamutlarla acaba nasıl rekabet edebilirdik?" ifadelerini kullandı. 

 

İnsanlar olmasaydı dünya nasıl olurdu?

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.