Dünyanın En Yalnız İnsanı Kim? Barış Özcan Anlattı!

Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji ve bilim hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan, yayınladığı videosunda dünyanın en yalnız insanı hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji ve bilim hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan, yayınladığı videosunda dünyanın en yalnız insanı hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan, yayınladığı videosunda dünyanın en yalnız insanı hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda dünyanın en yalnız insanı hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "Dünyada yapayalnız, tek başına kalmak... nasıl bir şey olurdu acaba? Bununla ilgili bir çok dizi/film çekildi. En komiklerinden biri de “The Last Man on Earth - Dünyadaki son adam.” Her zamanki gibi bir şeyler oluyor, dünyanın ayarlarını kurcalıyoruz ve bir şekilde yeryüzündeki insanların tamamı yok oluyor bu dizide. Bir kişi hariç. O kişinin post-apokaliptik bir dünyadaki yaşam mücadelesini anlatıyor işte bu hikaye. Bu kez korkunç değil de komik bir üslupla... Gelişmiş bir medeniyet, içinde insanlar kalmazsa ne işe yarar ki? Boş sokaklarda tek başına bowling oynayıp arabalara delik açmaktan başka ne yapabilirsiniz? Çok değil, biraz komik diyebileceğim bu dizinin bendeki etkisi ciddi ciddi şu soruyu düşündürmesi oldu: Tam şu anda dünyanın en yalnız insanı kim? Bu sorunun geçerli olması için insanlığın yok olmasına gerek yok. Eminim böyle biri vardır; bu soruyu daha önce de soran olmuştur düşüncesiyle konuyu araştırdım ve gerçekten de dünyanın şu anda yaşamakta olan en yalnız insanını buldum." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.