Duru Önver Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Duru Önver kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duru Önver ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Duru Önver kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Duru Önver kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duru Önver ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duru Önver ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Duru Önver kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

duru onver kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Duru Önver kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Duru Önver, son yıllarda tekdüzeleşen YouTube içerikleri arasında kendi stiliyle öne çıkan bir isim. 'Storytelling' yani hikaye anlatıcılığı konseptinin ülkemizdeki en popüler isimlerinden biri. YouTube kanalında anılarını ve başına gelen ilginç olayları anlatarak ünlü oldu. Duru Önver Kendini, başına gelen olayları anlatan, bolca vloglayan, yeni ürünleri ve uygulamaları deneyen, güzellik- makyaj ve stil tavsiyelerinde bulunan bir genç kız, olarak tanımlıyor.

 

Duru Önver kaç yaşında? Duru Önver  24 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Duru Önver’in doğum yeri İstanbul’dur. Duru Önver İstanbul’da yaşamaktadır. Duru Önver’in babası spor spikeri Uğur Önver’dir. Duru Önver İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Sonrasında Duru Önver Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik Mühendisliğini tamamlamıştır. Duru Önver Enes Batur’un Hayal mi Gerçek mi? sinema filminde rol aldı. Duru Önver’in boyu 1.65’tir. Duru Önver 55 kilodur. Duru Önver’in burcu İkizler’dir. Duru Önver’in Instagram hesabının adı duruonver ve Duru Önver’in 270 bin takipçisi bulunmaktadır.



Etiketler: