Duy Beni Gaye Tuğba Uluay Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Duy Beni Gaye Tuğba Uluay kimdir? İlk bölümü 7 Temmuz 2022 tarihinde Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde Gaye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuğba Uluay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye devam ediyor. Peki Tuğba Uluay kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Duy Beni Gaye Tuğba Uluay kimdir? İlk bölümü 7 Temmuz 2022 tarihinde Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde Gaye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuğba Uluay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye devam ediyor. Peki Tuğba Uluay kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

duy beni gaye tugba uluay kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Duy Beni Gaye Tuğba Uluay kimdir?

 

Tuğba Uluay kimdir? Tuğba Uluay yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Daha önce Evlilik Hakkında Herşey, Kırmızı Oda, Alev Alev gibi yapımlarda rol almıştır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun beğeni kazanan ünlü oyuncunun Luca isminde bir köpeği bulunmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Kite Surf sporuna karşı ilgisi bulunmaktadır. Kariyerine Fulya Filazi'nin menajerliği altında devam etmektedir. Instagtam'da tugbauluay ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncu Tuğba Uluay'ın bu mecrada 10.4K takipçisi bulunmaktadır.