Duygu Eskin'nin Karanlık Yollardayım Şarkısı Yayınlandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan son dönemin baÅŸarılı ÅŸarkıcılarından Duygu Eskin'in Karanlık Yollardayım ÅŸarkısı tüm dijital platformlarda yayınlandı. 

 

Haber Sedat Sarıkaya

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan son dönemin baÅŸarılı ÅŸarkıcılarından Duygu Eskin'in Karanlık Yollardayım ÅŸarkısı tüm dijital platformlarda yayınlandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan son dönemin baÅŸarılı ÅŸarkıcılarından Duygu Eskin'in Karanlık Yollardayım ÅŸarkısı tüm dijital platformlarda yayınlandı. 

 

Yapmış olduÄŸu birçok baÅŸarılı çalışma ile dinleyicisinin beÄŸenisini ve övgüsünü kazanan Duygu Eskin , 'GeçmiÅŸ Ola' nın  ardından hız kesmeden yeni çalışması 'Karanlık Yollardayım' ı müzikseverlerin beÄŸenisine sundu. Söz ve müziÄŸi Duygu Eskin'e  ait olan 'Karanlık Yollardayım' ın Aranjesi ve mix mastering'i Halil Engin'e ait. Duygu Eskin 'Karanlık Yollardayım'  Gar Müzik Etiketi ile MüzikPlay Youtube kanalında ve tüm platformlarda yayında..



Etiketler: