Duygu Nebioğlu'ndan Babası Metin Akpınar İçin Manidar Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu sosyal medya sayfasından manidar sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu sosyal medya sayfasından manidar sözler söyledi. 

 

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, babasına yönelik sitemkâr sözlerine devam ediyor. 2019'da babasını resmini çizen Nebioğlu, "Babamı baştan çizmeliyim demek ki" ifadelerini kullandı. Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğunun ortaya çıkması Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

 

Duygu Nebioğlu'nun yıllardır süren suskunluğunu bozmasının ardından usta oyuncu, "Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar'ı üzdüğüm için özür diliyorum. En önemlisi anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor" açıklamasını yapmıştı.

 

duygu nebioglu ndan manidar sozler

 

"BABAMI BAŞTAN ÇİZMELİYİM”

 

Gerçeğin ortaya çıkmasından sonra babasına olan sitemini sürekli dile getiren Duygu Nebioğlu, 2019 yılının ocak ayında babasının bir resmini çizmiş. Nebioğlu, yeni bir paylaşım yaparak, "Babamı baştan çizmeliyim demek ki" ifadelerini kullandı. Öte yandan Duygu Nebioğlui babasıyla yer aldığı bu fotoğrafı da sosyal medya hesabından sildi.

 

"EVLADINI ÇOK GÜZEL YETİŞTİRDİLER METİN AKPINAR”

 

Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde 'Umarım hayattadır' dediği bakıcıya ulaşmıştı. İkiz kardeşi Sevgi Katkıcı ile birlikte bakıcıları Adile Şener'i ziyarete giden Duygu Nebioğlu, yıllar sonra gerçekleşen buluşmanın görüntülerini sosyal medya sayfasında yayınladı. Bazı kullanıcılar tarafından eleştirilen Nebioğlu, açıklama yapmıştı. Duygu Nebioğlu şunları söylemişti: Peh! Kameramanları peşimde gezdiriyormuşum! Nebioğlu ailesi ve Şener ailesini neden çekmediniz o zaman? Neden konuşturamadınız onları? Ben ortaya çıktıysam, biz ortaya çıktıysak tüm kötülüklere karşı isyan etmiş olduğumuz içindir! 15 yıldır kendisini ikna etme çabalarım da tabii ki sus payını vermek isteyecekti! Başka ailelerin elinden tutarken, benim psikolojimi bozarlarken, kendine gebe bıraktığı konuları nereden bileceksiniz? Başkaları dede, baba derken Metin babamın üzerinden prim yaparlarken, iş olanakları sağlanırken, izlediklerimden sonra ben uyum sağlayamadığım mesleğimi, ödenmeyen sigortalarımı düşünüyordum!

 

Benim 30 senedir annem de var, babam da var. Kimsemiz yoktu! Şimdi kaç tane manevi annem, kaç tane babam oldu, aağabeyim oldu! Biz Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba diyebildik; ne dede diyebildik. Ayrıca 35 seneyi bildiğini de şahitler tarafından kanıtlayacağız! Senelerce bizim evimize giren doktorları, eczacıları, olduğumuz ameliyatları, gördüğümüz psikolog tedavilerini hepsini kanıtlayacak yaşam var elimizde. Kocaman bir yaşam. Bizim acılarımızı yok etmeye çalışan Nebioğlu ailemi de üzüp durmayın ilâhi adaletin sertliğini üzerinize çekmeyin! Evrensel sevgi nedir, koşulsuz sevgi nedir, nasıl gösterilir bizler bunun peşindeyiz. Bu günlerin geleceklerini bizde görebiliyorduk. Kimse zarar görmesin diye edindiğim uğraşla yıllarca kendi alanıma verdiğim zararı kendime üretip, kendime uygulattım. Çocuk esirgemeden kurtulduk neyin içine düştük çok iyi anlıyorum. Genetik kodlama %99.9… Metin babamı görebilmek için gözlere ihtiyacım yok. Onun planlarını hissetmek için yanımda olmasına gerek yok. Ben onu senelerce uzaktan okudum, izledim. Beni kabul etmiş olan Özdener babam her gün arıyor, ihtiyaçlarımı karşılıyor, onun evinde yaşıyorum, onun aldığı şeyleri yiyorum, geziyorum, Metin babamın 9 aydır yükselttiği rakamın sadece hayvanlara etkisi vardır. Şafak ulaşması gereken bağlantılara ulaşacaktır. Ben yapılan hataları düzeltsin, Allah katında affedilmesi için uğraştım. İyi ki yapmışsın Metin Akpınar, evladını çok güzel yetiştirdiler.