Duygu Özaslan 2 Aylık Sonra Fit Görüntüsüyle Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, çok konuşulan tatil fotoğrafları sonrası 2 aylık aradan sonra Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda fit görüntüsüyle dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, çok konuşulan tatil fotoğrafları sonrası 2 aylık aradan sonra Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda fit görüntüsüyle dikkat çekti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, çok konuşulan tatil fotoğrafları sonrası 2 aylık aradan sonra Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda fit görüntüsüyle dikkat çekti. 

 

Kendini sev, kendine saygı göster! 

 

Instagram sayfasından paylaştığı fit fotoğraflarıyla büyüleyen ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden tam not aldı. Yaptığı paylaşımın altına İngilizce olarak "Self love, self respect, self photography" yani "kendini sev, kendine saygı göster ve kendini fotoğrafla" notunu düşen ünlü oyuncu sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

Duygu Özaslan

 

Duygu Özaslan 2