Duygu Özaslan Geçmişte Gördüğü Rüyalarla Bugünkü Rüyalarını Karşılaştırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişte gördüğü rüyalarla bugün gördüklerini karşılaştırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişte gördüğü rüyalarla bugün gördüklerini karşılaştırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişte gördüğü rüyalarla bugün gördüklerini karşılaştırdı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişte gördüğü rüyalarla bugünküleri kıyaslayan Özaslan "Bilinçaltı terapisinden önce sadece sci-fi rüyalar görürdüm ne güzeldi şimdi gördüğüm rüyanın birebir aynısını gün içinde yaşıyorum bu cümle şey gibi oldu deli konuşuyor konuş deli. Bilinçaltı terapisi de kind of eternal sunshine of the spotless mind bu arada" ifadelerini kullanırken bu paylaşım takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;