Duygu Özaslan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'ın kim olduğunu internette kullanıcılar sıklıkla araştırıyorlar. Peki Duygu Özaslan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde.. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'ın kim olduğunu internette kullanıcılar sıklıkla araştırıyorlar. Özellikle aşk hayatıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ve sürekli magazin gündeminin tepesinde kendisine yer bulan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'ın kim olduğunu internette kullanıcılar sıklıkla araştırıyorlar.

 

İşte Duygu Özaslan ile ilgili merak edilenler.. 

 

Duygu Özaslan kimdir? 

 

17 Nisan 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan eğitimini İstanbul Üniversitesi İspanyol dili ve edebiyatı bölümünde tamamladı. Youtube'da makyaj ve güzellik videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni özellikle yaptığı "Sahanda Yumurta" yerine "Sunny Side Up" sözünü kullanmasıyla ve  ünlü basketbolcu Can Maxim Mutaf ile yaşadığı aşk ile son dönemde sıklıkla konuşulmaktadır. 

 

Duygu ozaslan kimdir