Ebrar Karakurt'tan Sevgilisinin Derin Dekolteli Paylaşımına Olay Yorum!

Ebrar Karakurt sevgilisinin derin dekolteli paylaşımına ne yanıt verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, sevgilisi Ä°mge'nin derin dekolteli paylaşımı için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Peki Ebrar Karakurt sevgilisinin derin dekolteli paylaşımına ne yanıt verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Ebrar Karakurt sevgilisinin derin dekolteli paylaşımına ne yanıt verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, sevgilisi Ä°mge'nin derin dekolteli paylaşımı için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, sevgilisi Ä°mge'nin derin dekolteli paylaşımı için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Peki Ebrar Karakurt sevgilisinin derin dekolteli paylaşımına ne yanıt verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Öldürdün artık nabzımı yoklama!

 

Ebrar Karakurt, sevgilisinin derin göÄŸüs dekolteli pozuna sessiz kalamadı: Öldürdün artık nabzımı yoklama Uzun bir süredir kadın voleybolcu Ebrar Karakurt ile aÅŸk yaÅŸayan Ä°mge; sosyal medya hesabından derin göÄŸüs dekolteli bir pozunu paylaÅŸtı. Ä°mge’nin paylaşımına ilk yorum yapanlardan biri Ebrar oldu. Sevgilisinin pozuna sessiz kalamayan Ebrar; “Öldürdün artık nabzımı yoklama” yorumunu yaptı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ebrar karakurt tan sevgilisi imre nin derin dekolteli paylasimina olay yorum