Ebrar Karakurt'un Eski Sevgilisi İmge Büşra Plan İle Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Exatlon 2019 yarışmacısı ve sosyal medya fenomeni Büşra Plan, ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt ile yeni bir aşka yelken açtı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Exatlon 2019 yarışmacısı ve sosyal medya fenomeni Büşra Plan, ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt ile yeni bir aşka yelken açtı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Exatlon 2019 yarışmacısı ve sosyal medya fenomeni Büşra Plan, ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt ile yeni bir aşka yelken açtı.  

 

Aşklarını ilan ettiler!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Exatlon 2019 yarışmacısı ve sosyal medya fenomeni Büşra Plan, ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt ile yeni bir aşka yelken açtı. Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi İmge yaptığı sosyal medya paylaşımında Büşra Plan ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşırken, gönderisine İngilizce "Aşk" ifadelerini ekledi. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken sosyal medyada hayranları "En favori çiftim", "Bayılıyorum size" gibi ifadelerle çifte yoğun ilgi gösterdiler. 

 

İşte o paylaşım;

 

ebrarkarakurt un eski sevgilisi imge busra plan ile yeni bir aska yelken acti