Ebru Destan'dan Nisa ve Evrim Sözleri! İşte Destan'ın İlginç Survivor Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Ebru Destan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programının çok konuşulan yarışmacıları Nisa ve Evrim hakkında ilginç sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Ebru Destan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programının çok konuşulan yarışmacıları Nisa ve Evrim hakkında ilginç sözler söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Ebru Destan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programının çok konuşulan yarışmacıları Nisa ve Evrim hakkında ilginç sözler söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Survivor olmak sadece yarışları kazanmak değil, ada hayatına uyum sağlamak, sağlam iradeli olmak demek! Bu durumda Nisa sayesinde bütün arkadaşları elenecek bu gidişle. Survivor'da Evrim'e haksızlık yapılıyor." ifadelerini kullanan Destan bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o açıklama,