Ebru Destan'ın Yalnız Değiliz Kitabına Övgü Yağıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren manken Ebru Destan, Instagram sayfasından kitabı ile ilgili gelen bir övgüyü yayınladı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren eski manken Ebru Destan, Instagram sayfasından kitabı ile ilgili gelen bir övgüyü yayınladı. Instagram sayfasından kitabı "Yalnız Değiliz" sayesinde çocuk sahibi olduğunu söyleyen bir takipçisinin mesajını yayınlayan ünlü manken, paylaşımında "(Bu mesaj gibi her gün mesajlar geliyor şükür, izin alıp yayınladım) Kitabım “yalnız değiliz” hamile kalmakta sorun yaşayanlar, düşük, dış gebelik, kist, çikolata kisti vs vs yani esasında kolay hamile kalmayı sağlayan bitkisel kürlere dair, bu yolda çaba gösteren kadın arkadaşlarıma bir rehberdi!

Şimdi 2.kitabım yolda, zaman içerisinde sorduğunuz tüm sorulara kolaylıkla cevap olabilecek profesör doktorlarla bire bir danışıp yazdığım bir kitap olacak ve inanın çok daha kolay bebek sahibi olabileceksiniz. Mucizelere inanın" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımı ile ünlü manken takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf Ebru Destan'ın Instagram sayfasından alınmıştır.