Ebru Gündeş İle Serdar Ortaç’ın Arası Demet Akalın Yüzünden Mi Açıldı?

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı'nın sunduğu Magazin Noteri isimli Youtube kanalına katılan Serdar Ortaç önemli açıklamalar yaparken, Ebru Gündeş ile arasının Demet Akalın'ın söylediği sözler yüzünden bozulduğunu belirtti. 

 

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı'nın sunduğu Magazin Noteri isimli Youtube kanalına katılan Serdar Ortaç önemli açıklamalar yaparken, Ebru Gündeş ile arasının Demet Akalın'ın söylediği sözler yüzünden bozulduğunu belirtti. Son dönemde yaptıkları programlarla magazin gündemini belirleyen Youtube kanalı Magazin Noteri'nde bu haftanın konuğu Serdar Ortaç olurken, Ortaç Ebru Gündeş ile arasının Demet Akalın'ın söylediği sözler yüzünden bozulduğunu belirtti.

 

Serdar Ortaç katıldığı Youtube kanalında, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş ile arasının açılma nedeni olarak Demet Akalın'ı gösterdi. “Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab tutuklandığı gün, Demet’le Çeşme’deydik. Ona, ‘Ne olduğunu anlayalım yarın ararım’ dedim. Aylar sonra Demet, benim için Ebru’ya, ‘Aman Reza içeri girdi, neden arayayım dedi’ demiş. Ebru da benim söylediğime inanıp, yüzüme bile bakmadı. Arkadaşlığımız öyle çöpe gitti.' dedi.

 

Programın tamamını aşağıdan öğrenebilirsiniz.