Ebru Gündeş İş İnsanı Murat Özdemir İle Evlendi! Düğünden İlk Kareler Geldi!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir Dubai'de dünyaevine girdi. Ebru Gündeş'in düğünden görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.

 

Gündeş düğün sonrası sosyal medya hesabından mutluluk pozunu da paylaştı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, bugün 4'üncü kez mutluluğa evet dedi. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile 37 yaşındaki Murat Osman Özdemir, bugün Dubai'de dünyaevine girdi. 2021'de Reza Zarrab ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş dünyaevine girdi. Bu evlilikten Alara adında bir kızı olan şarkıcının Murat Özdemir ile nikah masasına oturacağı konuşuluyordu.

 

ebru gundes is insani murat ozdemir ile dubai de evlendi dugunden ilk kare geldi

 

SOSYAL MEDYADA DÜĞÜNDEN KARELER YAYINLANDI!

 

İkilinin ilişkileri hakkında iddialar ortalıkta dolaşırken bugün düğün öncesi ve sonrası yeni görüntüler sosyal medyada yer aldı. Ünlü şarkıcının düğün konvoyu da kameralara yansıdı. Ünlü şarkıcının Dubai'de konvoyu selamlarken görüntüleri de yer aldı. Ünlü çiftin mutluluğa 'evet' demeden önce evden çıkarken görüntüler de sosyal medyada ilgi topladı. Çift bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda evlendi. Davulla zurnayla evden çıkan Ebru Gündeş etrafa neşe saçtı. Çift evden el ele çıkarken kameralara yansıdı.

 

ebru gundes is insani murat ozdemir ile dubai de evlendi dugunden ilk kare geldi

 

EBRU GÜNDEŞ'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ!

 

ebru gundes is insani murat ozdemir ile dubai de evlendi dugunden ilk kare geldi

 

Akşam saatlerinde kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ebru Gündeş eşiyle düğün fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına ise, "Mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkürler. 27.02.2024" notunu ekledi.