Ebru Karaduman Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Ebru Karaduman kimdir? Youtube'da yayınladığı spor içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Karaduman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ebru Karaduman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Karaduman kimdir? Youtube'da yayınladığı spor içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Karaduman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Karaduman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ebru Karaduman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ebru karaduman kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Ebru Karaduman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Ebru Karaduman kimdir? Sosyal medyada yaptığı spor ve sağlıklı yaşam paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spor eğitmeni ve sosyal medya fenomeni Ebru Karaduman 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çok hareketli bir çocuk olduğu için 3 yaşında jimnastik ile tanışmıştır. Günümüzde spor eğitmeni olarak görev yapan ünlü sosyal medya fenomeni ve spor eğitmeni öğrenmekten ve öğretmekten hiç vazgeçmediğini bununla beslendiğini söylüyor.

 

2 Kasım 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz çocuk yaştayken hareketli ve yerinde duramayan bir çocuk olması annesi tarafından fark edilince cimnastiğe yönlendirilmiş. Ebru Karaduman eski milli jimanstikçidir. Birçok uluslararası etkinlikte Türkiye'ye temsil etti. 17 yıl boyunca Artistik Cimnastik yaptı. 1993-2006 yılları arasında Türkiye Jimnastik Federasyonu'nun lisanslı sporcusu olarak pek çok uluslararası yarışmada ülkemizi temsil etti. 2004-2008 yılları arasında Gençlik Spor Kulübü, Marmara Üniversitesi Spor Okulları, Kids Zone Çocuk Aktivite Merkezi, Okyanus Okul Öncesi Eğitim Kurumları ve Özel Alev Okulları gibi çeşitli okul ve kuruluşlarda jimnastik antrenörü olarak görev aldı. Akademik kariyerini 2008 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Jimnastik Antrenörlüğü Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. Balance Body Üniversitesi Pilates Eğitmenliği ve Body Soul Fitness sertifikalarına sahip olan Ebru Karaduman, aktif olarak hem yerel hem de uluslararası yarışmalarda jimnastik ve trambolin hakemliği görevini sürdürüyor. 2004 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Cimnastik Antrenörlüğü bölümüne başladı. Okul yılları boyunca birçok özel okul ve kulüpte cimnastik antrenörü olarak görev aldı. 2008 yılında üniversiteden mezun olur olmaz, tüm çocuklar spora cimnastik ile başlamalı ve ben farklı projeler yaratıp girişimlerde bulunmalıyım diyerek, 2009 yılı Ocak ayında Ebru Karaduman Beden Atölyesi’ ni kurdu. Üniversiteyi bitirip hemen arkasından işini kurmuş genç bir kadın girişimci olarak, eğitim hayatına hiç ara vermedi, kendine ve kariyerine fayda sağlayacak birçok eğitime katıldı. Bu eğitimler sayesinde Beden Atölyesi dışında da birçok işi severek yapıyor. Aktif olarak artistik cimnastik milli hakemliğini de sürdürüyor. Sporculuktan hakemliğe transfer olmak bambaşka bir duygu diyen Ebru Karaduman, hakemliği de severek yapıyor. Bir de kamera önünde olmaktan ve bilgilerini aktarmaktan son derece keyif alıyor. TRT 3 Spor, Bloomberg HT , Sports Tv ekranlarında uzun soluklu projelerde egzersiz uzmanı ve sunucu olarak çalıştı. Sayısız dergi, web sitesi, gazete vb. mecralarda çocuk ve yetişkinlere yönelik spora dair bilgilendirici yazılar yazdı. Kendisine ait bir Youtube kanalı bulunan Karaduman, buradan önceliği cimnastik olan eğitici, öğretici, bilgilendirici ve motive edici paylaşımlar yapıyor.