Ebru Polat'a Gelen İtiraflar Şok Etkisi Yarattı! Eski Sevgilimle Emzirme Odasında Seviştim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü psikolog Esra Ezmeci gibi kendisine gelen itirafları takipçileriyle paylaşırken, yapılan itiraflar şok etkisi yarattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü psikolog Esra Ezmeci gibi kendisine gelen itirafları takipçileriyle paylaşırken, yapılan itiraflar şok etkisi yarattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü psikolog Esra Ezmeci gibi kendisine gelen itirafları takipçileriyle paylaşırken, yapılan itiraflar şok etkisi yarattı.

 

Eski sevgilimle AVM'nin emzirme odasında seviştim!

 

Şarkıcı Ebru Polat sosyal medya hesabından, "Bana en özel sırlarınızı itiraf edin" diye bir paylaşımda bulundu. Polat'a gelen itiraflardan bazıları şok etkisi yarattı. Sosyal medyayı son derece aktif bir şekilde kullanan şarkıcı Ebru Polat, paylaşımlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. "Bana en özel sırlarınızı itiraf edin" etkinliği başlatan Polat gelen itiraflar karşısında şoke oldu. Instagram hesabının hikaye kısmından gizli itiraf isteyen Polat, takipçilerinin birbirinden ilginç itiraflarını paylaştı. Ebru Polat bir takipçisinden gelen, "Sevgilimi 9 senelik kankasıyla aldattım" itirafını sosyal medya hesabından paylaşıp, "Kimseye güven yok görün" dedi. Polat'a gelen bir diğer itiraf ise duyanları şaşkına çevirdi. Bir kullanıcı, "Eski sevgilimle AVM'deki emzirme odasında seviştim, odadan çıktım kocası geldi" diye yazdı. Polat ise, "Kadında hiç mi korku yok. Neler neler var mesajlarda şok olursunuz. Ben ne kadar masumum yahu." dedi.

 

İşte o paylaşım;

 

ebru polat a gelen itiraflar olay oldu



Etiketler: