Ebru Polat'ın Demet Akalın Tepkisi Dikkat Çekti! Bakalım Çocuk Ekranda Olmak İstiyor Mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sabah programlarında Demet Akalın'ın kızı Hira için tuttuğu özel öğretmenle ilgili yapılan olumsuz haberlere şaşırdığını belirterek dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sabah programlarında Demet Akalın'ın kızı Hira için tuttuğu özel öğretmenle ilgili yapılan olumsuz haberlere şaşırdığını belirterek dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sabah programlarında Demet Akalın'ın kızı Hira için tuttuğu özel öğretmenle ilgili yapılan olumsuz haberlere şaşırdığını belirterek dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Instagram sayfasından yayınladığı açıklamasında "Birşey söyleyeceğim sabah programlarında Demet Akalın'ın kızı Hira için tuttuğu özel öğretmeni eleştiriyorlar. Bir sürü şey söylüyorlar kadın için. Ne var ki bunda? Biz hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük. Ben demi anne 4. sınıftan beri bir çok özel öğretmen ile büyüdüm. Bazı anneler eğitimi çok önemseyebiliyor o yüzden ne var ki bunda? Hem siz bu konuda konuşurken Demet Akalın'ın fotoğrafının yanına Hira'nın da fotoğrafını koyuyorsunuz? Acaba kız ekrana çıkmak istiyor mu?" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;