Ebru Polat'ın Doğum Gününde Yaptığı Kalça Dansı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda doğum gününde yaptığı kalça dansı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda doğum gününde yaptığı kalça dansı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda doğum gününde yaptığı kalça dansı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

ebru polat in kalca dansi olay oldu

 

Kalça dansı olay oldu!

 

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla ayrı bir olay yaratan güzel şarkıcı, son olarak doğum günü için gittiği kutlamada, teknenin üstünde yaptığı kalça dansıyla dikkat çekti. Ebru Polat'ın paylaştığı bu videoya beğeni ve yorum yağdı. Güzel şarkıcı Ebru Polat, özel hayatıyla ilgili yaptığı paylaşımlar ve cesur pozlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla ayrı bir olay yaratan güzel şarkıcı, son olarak kalça dansı yaptığı videoyla gündeme geldi. Ebru Polat'ın çok konuşulan dansına beğeni yağdı. Doğum günü için sevgilisi tarafından sürpriz yapılan ünlü şarkıcı Ebru Polat, teknenin üstünde yaptığı kalça dansıyla herkesi büyüledi. 'Doğum günü dansım' şeklinde yaptığı paylaşımla kalçalarını kıvıran güzel şarkıcı düzgün fiziğiyle adeta olay yarattı. Son olarak Instagram hesabından boğaz pozlarını paylaşan Ebru Polat'ın yeşil elbiseli kıyafetiyle çektirdiği pozlar herkesi büyüledi. Muhteşem fiziği ve pozlarıyla göz kamaştıran Ebru Polat'ın bu pozlarına takipçileri beğeni yağdırmayı ihmal etmedi.



Etiketler: