Ebru Polat'ın Kalça Dansı Büyüledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Murda ve Ezhel'in Aya isimli şarkısında dans etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Murda ve Ezhel'in Aya isimli şarkısında dans etti. Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında altın rengi parlak mini bir elbise giyen Ebru Polat, "Bensiz olmaz" diyerek Murda ve Ezhel'in Aya isimli şarkısında dans etti. 

 

 

"Kendimi her yerde görmek istemiyorum"

 

Ünlü şarkıcının Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı bu paylaşım takipçileri tarafından ana sayfada da görülmek istenince ünlü şarkıcı yaptığı açıklama ile en az dansı kadar sosyal medyada ses getirdi. Takipçilerinin dans videosunu ana sayfada paylaşması ısrarı üzerine paylaşım yapan Polat, "Hiç ısrar etmeyin bunu asla ana sayfaya koymayacağım. Uğraşamam vallahi kimseyle her yerde kendimi görmek istemiyorum şu an. Kendi sevenlerim görsün yeter." dedi.

 

İşte o açıklama; 

 

 

"Bir benim sayfamda yok o zaman paylaşayım"

 

Ebru Polat yaptığı son dakika açıklamasında normalde paylaşmayacağını söylediği olay yaratan dans videosunu ana sayfadan da yayınladı. Instagram sayfasından da yayınladığı kalça dansı için "Normalde paylasmayacaktım ama ztn bütün sayfalar paylasmış bir bende yok.. paylasayım madem.. bu arada işi gücü yok demeyin; 5 şirket, konserler vs vs... eğitim yok demeyin; hukuk fakültesi mezunu ve psikoloji yüksek lisans... yani hersey var.. sadece hiperaktifim o kadar... sürekli hareket halinde olmam gerekiyor sıkılıyorum yoksa... ve en az sizler kadar özgür hareket etmek istiyorum, siz yapınca birsey olmuyor biz yapınca tukaka.. ayrıca dans etmeyi beceremesemde seviyorum " ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Ebru Polat'ın olay yaratan o dans videosu; 

 

Not: Fotoğraflar Ebru Polat'ın Instagram sayfasından alınmıştır.